اعلام منتخبین دومین همایش کتاب سال بانوان

دسته بندی ها : آخرین خبرها 30 آبان 1399 kavian 140 بازدید

در مراسم اختتامیه دومین همایش کتاب سال بانوان که روز پنجشنبه ۲۹ آبان به صورت مجازی در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد، صاحبان آثار برگزیده در حوزه علوم انسانی و اسلامی و در عرصه زن و خانواده معرفی شدند و مورد تجلیل قرار گرفتند.
در این مراسم از سرکار خانم دکتر فاطمه وجدانی برای تالیف کتاب «از نظر تا عمل؛ طرحی برای تربیت اخلاقی از دیدگاه علامه طباطبایی ره» در گروه علمی اخلاق و عرفان به عنوان رتبه برتر و برگزیده و سرکار خانم دکتر الهام اکبری مترجم کتاب «شهروندی دیجیتال» در گروه علمی علوم اجتماعی و جامعه شناسی به عنوان رتبه شایسته تقدیر قدردانی به عمل آمد.

kavian

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین پذیرفتن و نمایش دیدگاه  ها

• چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع نشر مطرح شود تایید نخواهد شد.

لینک کوتاه :
    مکالمه را شروع کنید
    درباره دسترسی و خرید آثار بپرسید.