از دستاوردهای انتشارات دانشگاه امام صادق علیه السلام رونمایی شد

از دستاوردهای انتشارات دانشگاه امام صادق علیه السلام رونمایی شد حجت الاسلام والمسلمین دکتر سعدی ریاست دانشگاه امام صادقعلیه السلام به همراه دکتر محمدزاده سرپرست معاون پژوهش و فناوری دانشگاه امام صادقعلیه السلام در دومین روز از هفته پژوهش از دستاوردهای انتشارات رونمایی نمودند. رياست محترم دانشگاه امام صادق عليه السلام در ابتدا ضمن دیدار از نمایشگاه […]

از دستاوردهای انتشارات دانشگاه امام صادق علیه السلام رونمایی شد

رياست محترم دانشگاه امام صادق عليه السلام در ابتدا ضمن دیدار از نمایشگاه کتاب‌های سال 1397 به مناسبت هفته پژوهش، دستگاه کتابخوان فیدی باکس را افتتاح و رونمایی نمودند.

رونمايي از فيديباكس

در انتهای مراسم از مجموعه کتاب صادق دیدار نمودند که در این مجموعه رونمایی از فروشگاه اینترنتی انتشارات و نرم‌افزار‌های همراه کتاب صادق توسط رياست محترم دانشگاه امام صادق عليه السلام انجام گرفت.

رونمايي از سايت