حضور غرفه انتشارات دانشگاه امام صادق علیه السلام در اولین روز نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

با آغاز فعالیت سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، دانشگاه امام صادق علیه السلام با شرکت در بخش انتشارات دانشگاهی (سالنf3-غرفه 23) و عمومی (شبستان مصلی-راهرو23-غرفه 467) روز چهارشنبه 4 اردیبهشت 98 شروع به کار نمود. سی و دومین نمایشگاه کتاب بین المللی گامی برای تحکیم دوستی پایدار ایران با ملت های جهان […]

سی و دومین نمایشگاه کتاب بین المللی گامی برای تحکیم دوستی پایدار ایران با ملت های جهان است و امسال با شعار «خواندن توانستن است»افتتاح شد.

در نمایشگاه کتاب امسال، دو هزار و 400 ناشر داخلی و 800 ناشر خارجی آثار خود را به شکل مستقیم و غیرمستقیم در این دوره ارائه می دهند. چهارصد هزار عنوان کتاب مربوط به چهار تا پنج سال گذشته و صدها رویداد فرهنگی اعم از رونمایی کتاب و نشست و پژوهش‌های فرهنگی در این دوره نمایشگاه برگزار خواهد شد.

گفتنی است انتشارات دانشگاه با حدود 380 عنوان کتاب از سال 93 تا 97 در این نمایشگاه حضور پیدا کرده است. حدود 50 عدد کتاب سال 97 و 5 عنوان کتاب سال 98 در این نمایشگاه قرار دارد.

گفتنی است این نمایشگاه تا 14 اردیبهشت ماه از ساعت 10 الی 20 دایر می‌باشد.