دومین نمایشگاه بین المللی کتاب صلح و دفاع

Excerpt This Content:

این نمایشگاه تخصصی به مناسبت چهلمین سالگرد دفاع مقدس از روز دوشنبه ۲۴ شهریور تا ۳۱ شهریورماه جاری به مدت یک هفته و با هدف تقویت تعامل بین ارتش و بخش دانشگاهی در حوزه های پژوهش‌های راهبردی در زمینه صلح و دفاع در دانشگاه فرمانده و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران (دافوس) برگزار می‌شود. با […]

با توجه به وجود بیماری کرونا، امسال نمایشگاه بین المللی صلح و دفاع دافوس با حضور مجازی ناشران داخلی و خارجی و البته برپایی ۱۴ کارگاه علمی و پژوهشی و نشست‌های تخصصی در حوزه صلح و دفاع به صورت حضوری برگزار خواهد شد و فرماندهان عالیرتبه ارتش و جمعی از فرماندهان نیروهای مسلح و وابستگان نظامی کشورهای خارجی از جمله،  آلمان، یونان ، ترکیه ، پاکستان، عمان ، اسلواکی،  لهستان،  قزاقستان و ارمنستان نیز در مراسمات و در طول برگزاری نمایشگاه حضور و بازدید خواهند داشت.

دانشگاه امام صادق علیه السلام نیز با عرضه و معرفی قریب به یکصد اثر قرآنی، فقهی، دفاعی، امنیتی، سیاسی و حقوقی پیرامون موضوع صلح و دفاع در این دوره از نمایشگاه بصورت مجازی حضور دارد.

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاع بیشتر و شرکت در برنامه‌های این دوره از نمایشگاه به آدرس http://pdibf.ir/  مراجعه نمایند.

ads
  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

Short Url Post