سبد خرید شما خالی است.

سه اثر شایسته تقدیر در دومین جایزه کتاب سال جوانان

در آیین گرامیداشت برترین های این دوره، پدیدآورندگان 13 عنوان کتاب در مقام برگزیده و 28 عنوان کتاب در مقام شایسته تقدیر، با حضور بلندپایگانی از دستگاه های گوناگون کشور، نکو داشته شدند. از این میان 3 اثر از دانشگاه امام صادق علیه السلام در محورهای زیر به عنوان شایسته تقدیر دست یافتند.

1) حمیدرضا تمدن؛ شایسته تقدیر مشترک محور فقه و اصول – تالیف
عنوان اثر: حکم، سنت و شریعت؛ خوانشی از دیدگاه‌های اصولی آیت‌الله سیستانی
2) ندا جمشیدی؛ شایسته تقدیر مشترک محور فقه و اصول – تالیف
عنوان اثر: مقدمه‌ای بر مالی اسلامی

3) امیرمحمد اسماعیلی؛ شایسته تقدیر محور علوم سیاسی – ترجمه
عنوان اثر: اسلام و روابط بین‌الملل، سرویراستاران: دینا عبدالقادر و دیگران

در اين دوره، مجموعا 1012 عنوان مورد ارزيابی قرار گرفت كه پس از داوري نخست، 81 عنوان کتاب به دور دوم راه يافتند و از میان این آثار، پس از بررسی دقیق و سنجه های علمی – هر اثر توسط حداقل دو نفر از داوران سنجیده شده است – 13 کتاب در مقام «برگزیده» و 28 کتاب در مقام «شایستۀ تقدیر» شناخته شدند.

داوری و ارزیابی آثار این دوره از جایزه کتاب سال جوانان را 68 تن از استادان و پژوهشگران دانشگاهی، حوزوی و مراکز گوناگون دانشی و پژوهشی بر عهده داشتند.