سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر سعدی در حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی

Excerpt This Content:

با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر سعدی در حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی برگزارشد؛ مراسم عزاداری اربعین حسینی با حضور هیئت‌های دانشجویی در حسینیه امام خمینی در اربعین حسینی علیه‌السلام ، حسینیه‌ی امام خمینی رحمه‌الله میزبان هیئت‌های دانشجویی از سراسر کشور بود و دانشجویان دلداده‌ی حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام و اصحاب باوفای ایشان، در […]

در اربعین حسینی علیه‌السلام ، حسینیه‌ی امام خمینی رحمه‌الله میزبان هیئت‌های دانشجویی از سراسر کشور بود و دانشجویان دلداده‌ی حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام و اصحاب باوفای ایشان، در حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی به عزاداری پرداختند.

عكس يك نوشته اربعين

دعای معظم له در اربعین حسینی علیه‌السلام

رهبر انقلاب اسلامی پس از عزاداری دانشجویان در سخنان کوتاهی، دل‌های پاک، احساسات صادقانه و ایمان زلال جوانان مؤمن را زمینه‌ساز جلب تفضلات الهی خواندند و برای دستیابی ملت ایران به همه‌ی اهداف بزرگ و آرمان‌های بلند اسلام و انقلاب اسلامی دعا کردند.

بخشی از دعای معظم له به این شرح است:

خداوند ان‌شاءالله از همه‌ی شما جوانان عزیز با دلهای پاکتان و احساسات پُرشورتان قبول کند؛ ما را هم به برکت تفضّل به شما مورد تفضّل قرار بدهد. حقیقت قضیّه همین است که تفضّل الهی نسبت به جوانها به‌خاطر دل پاکشان، به‌خاطر احساسات صادقانه‌شان، به‌خاطر ایمان زلالشان تفضّل ویژه است؛ این را بدانید. قدر این موهبت و این نعمت را که خدای متعال برای جوانان مؤمن معیّن کرده بدانید. ما هم ان‌شاءالله از گوشه‌ی سفره‌ی تفضّل الهی به شما بهره‌مند بشویم و استفاده کنیم.

امروز هم جلسه‌ی بسیار خوبی بود. از همه‌ی برادرانی که برنامه اجرا کردند و از همه‌ی شما و از همه‌ی کسانی که دست‌اندرکار بودند تشکّر میکنم.

عكس دو نوشته اربعين

سخنراني حجت‌الاسلام و المسلمين دكتر سعدی در اربعین حسینی علیه‌السلام

همچنین در این مراسم، حجت‌الاسلام و المسلمين دكتر سعدی، رئيس دانشگاه امام صادق عليه‌السلام در سخنانی اربعین را روز بازخوانی سنت الهی مبنی بر تحقق پیروزی جریان حق و شکست دشمن دانست و گفت: پایه‌های تمدن حسینی علیه‌السلام بر اساس ارتباط با خدا و تسلیم در برابر حق، زیارت اربعین و ایستادگی در برابر استکبار شکل گرفته است.

دكتر سعدی، تمدن‌سازی با محور اربعین را وظیفه‌ی دانشگاه و نخبگان حوزوی و دانشگاهی خواند و افزود: رسیدن به تمدن نوین اسلامی مبتنی بر اربعین و فرهنگ حسینی علیه‌السلام باید مسئله‌ی امروز دانشگاه باشد.

عكس دو نوشته اربعين

در این مراسم، آقای دكتر میثم مطیعی، عضو هيأت علمي دانشگاه امام صادق عليه‌السلام  نیز به ذکر مصیبت و نوحه‌خوانی پرداخت.

در پایان مراسم، دانشجویان نماز ظهر و عصر را به امامت رهبر انقلاب اسلامی اقامه کردند.

عكس چهارم نوشته اربعين

ads
  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

Short Url Post