سبد خرید شما خالی است.

Generic filters

سبد خرید شما خالی است.

شعب فروشگاه انتشارات دانشگاه امام صادق عليه السلام

شعب فروشگاه انتشارات دانشگاه امام صادق عليه السلام به اطلاع عموم اساتيد، دانشجويان و ساير فرهيختگان گرامي مي رساند،  جهت تهيه كتب مورد نياز خود مي توانند به يكي از دو شعبه انتشارات دانشگاه امام صادق عليه السلام به نشاني زير مراجعه نمايند: مراكز فروش فروشگاه مركزي : خيابان انقلاب اسلامي؛ بين خيابان فخر رازي […]

شعب فروشگاه انتشارات دانشگاه امام صادق عليه السلام

مراكز فروش

فروشگاه مركزي : خيابان انقلاب اسلامي؛ بين خيابان فخر رازي و خيابان دانشگاه؛ ساختمان پارسا؛ واحد 2 و 3

فروشگاه كتاب صادق: بزرگراه شهيد چمران- پل مديريت

تلفكس: 88370142-021

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.