سبد خرید شما خالی است.

Generic filters

سبد خرید شما خالی است.

هفته علمي فرهنگي چين در دانشگاه امام صادق عليه السلام

معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه امام صادق عليه السلام برگزار ميكند: به اطلاع اساتيد، دانشجويان و فرهيختگان گرامي مي‌رساند هفته علمي ـ فرهنگي چين از تاريخ  18 الي 22 خرداد در دانشگاه امام صادق عليه السلام برگزار مي‌شود. از جمله برنامه هاي مهم اين هفته مي توان به نشست تحصيل و تجارت در چين، فرهنگ […]

معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه امام صادق عليه السلام برگزار ميكند:

از جمله برنامه هاي مهم اين هفته مي توان به نشست تحصيل و تجارت در چين، فرهنگ چيني اسلام در شرق، مدل توسعه اقتصادي در چين، جايگاه ايران در جاده ابريشم نوين، تعامل تمدني ايران – اسلام و چين، شب سينماي چين و تجربه و ظرفيت هاي چين در همكاري اقتصادي اشاره كرد.

همچنين در روز يكشنبه 19 خرداد در ساعت 19:00 مسابقه كتابخواني با عنوان «تاريخ اسلام در چين» برگزار مي گردد كه به سه نفر برتر به ترتيب مبالغ 5000000 ريال، 3000000 ريال و 2000000 ريال اهداء مي‌گردد.

علاقه مندان مي توانند كتاب مذكور را از فروشگاه كتاب صادق تهيه نمايند.

به كليه دانشجوياني كه بيش از 6 ساعت در برنامه حضور داشته باشند، گواهي شركت در دوره اعطا خواهد شد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.