پیام تسلیت رئیس دانشگاه امام صادق علیه السلام در پی درگذشت حجت الاسلام و المسلمین دکتر سیدعباس موسویان

Excerpt This Content:

باسمه تعالیانا لله و انا الیه راجعون با حزن و اندوه مطلع شدیم حجت الاسلام والمسلمین سید عباس موسویان به جوار رحمت حق شتافتند. ایشان در طول سالیان متمادی تلاش مستمر و پر ثمری را در حوزه اقتصاد اسلامی داشته و از خود آثار ارزشمندی به جای گذاشته است. تربیت دانشجویان و تلاش برای اجرای […]

باسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجعون

با حزن و اندوه مطلع شدیم حجت الاسلام والمسلمین سید عباس موسویان به جوار رحمت حق شتافتند. ایشان در طول سالیان متمادی تلاش مستمر و پر ثمری را در حوزه اقتصاد اسلامی داشته و از خود آثار ارزشمندی به جای گذاشته است. تربیت دانشجویان و تلاش برای اجرای احکام نورانی اسلام در عرصه اقتصادی و خدمات برجسته دیگر وی به جامعه علمی حوزوی و دانشگاهی جزئی از کارنامه درخشان اوست. اینجانب درگذشت این استاد و عضو هیات امنای جامعه الامام الصادق علیه السلام را به همه اساتید و دانشجویان و بازماندگان تسلیت عرض نموده و برای ایشان علو درجات و حشر با اجداد طاهرینش را از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.

حسین علی سعدی
رئیس دانشگاه امام صادق علیه السلام

گفتنی است مرحوم حجت الالسلام و المسلمین سیدعباس موسویان مولف کتب‌ متعددی در زمینه بانکداری و مالی اسلامی بودند. ایشان خالق آثاری همچون مبانی فقهی بازار پول و سرمایه (با مشارکت حسین بهاری قراملکی) و اوراق مضاربه؛ ابعاد فقهی، اقتصادی، مالی و مدیریت ریسک (با مشارکت حسین شیرمردی احمدآبادی) بوده اند که توسط انتشارات دانشگاه امام صادق علیه السلام منتشر شده است.

همچنین ایشان از بدو تاسیس سردبیر نشریه علمی «تحقیقات مالی اسلامی» بوده اند که با هدف تولید ادبیات اسلامی و بومی در حوزه مالی و به منظور ارتقا و تحول دانش مالی با رویکرد اسلامی – ایرانی و پاسخ‌گویی به نیازهای کاربردی سازمان‌ها و نهادهای مالی در زمینه‌های تخصصی منتشر شده است.

ads
  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

Short Url Post