فرهنگ، رشد و سیاست اقتصادی

کتاب حاضر با عنوان Culture, Growth and Economic Policy نوشته پاناگیتیس پتراکیس، با انگیزه برداشتن گام کوچکی جهت ترویج دیدگاه‌های عمیق‌تر و واقعی‌تر در حوزه دانش اقتصاد، از طریق تعمیق چهارچوب تحلیل رفتارها (در سطح خرد) و توجه به عوامل شکل‌دهنده رشد و توسعه اقتصادی (در سطح کلان)، ترجمه شده است.
این اثر، در پرتو پیمایش‌های اندازه‌گیری فرهنگ و مؤلفه‌های فرهنگی جامعه موفق شده است با روش‌شناسی‌های کمّی و یا ترکیبی از روش‌شناسی‌های کمّی و کیفی، به بررسی اثرات اقتصادی فرهنگ بپردازد و تلاش می‌کند تا ضمن ارائه یک بستر نظری منسجم، شواهد تجربی معتبری در مورد رابطه فرهنگ و متغیرهای اقتصادی فراهم نموده و تصویر روشنی از جایگاه فرهنگ در اقتصاد ارائه نماید..

كتاب فرهنگ، رشد و سیاست اقتصادی به همت دکتر محمد سلیمانی و محمد وجدانی ترجمه، و در 348 صفحه به بهاي 140 هزار تومان تنظيم و منتشر شده، و از طريق مجموعه فروشگاه هاي انتشارات دانشگاه امام صادق عليه السلام (مجازي و حقيقي) و شبكه نمايندگي‌ها، در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفته است.

ble.ir/ketabesadiq_isu

instagram.com/ketabesadiq