sitelogo_3
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

«توليد علوم انساني اسلامي» و «تربيت نيروي درجه يك براي نظام» همواره از اصول محوری و مأموريت دانشگاه امام صادق علیه السلام بوده است. اثرپذيري علوم انساني از مباني معرفتي و نقش معارف اسلامي در تحول علوم انساني، دانشگاه را بر آن می داشت كه به طراحي نو و بازمهندسي نظام آموزشي و پژوهشي جهت پاسخگويي به نيازهاي نوظهور انقلاب، نظام اسلامي، و تربيت اسلامي به عنوان يك اصل محوري براي تحقق مأموريت خويش بپردازد و بر اين باور است كه علم توأم با تزكيه نفس مي‌تواند هويت جامعه را متأثر در مسير تعالي و رشد قرار دهد.

از اين حيث «تربيت» را مي‌توان مقوله‌اي محوري ياد نمود که وظايف و کار ویژه‌های دانشگاه، در چارچوب آن معنا مي‌يابد؛ زيرا که «علم» بدون «تزکيه» بيش از آنکه ابزاري در مسير تعالي و اصلاح امور جامعه باشد، عاملي مشکل‌ساز خواهد بود که سازمان و هويت جامعه را متأثر و دگرگون مي‌سازد.

از سوي ديگر «سياست‌ها» تابع اصول و مبادي علمي هستند و نمي‌توان منکر اين تجربه تاريخي شد که استواري و کارآمدي سياست‌ها در گرو انجام پژوهش‌هاي علمي و بهره‌مندي از نتايج آن‌هاست. از اين منظر پيشگامان عرصه علم و پژوهش، راهبران اصلي جريان‌هاي فکري و اجرايي به‌حساب مي‌آيند و نمي‌توان آينده درخشاني را بدون توانايي‌هاي علمي ـ پژوهشي رقم زد و سخن از «مرجعیت علمي» در واقع پاسخ‌گويي به اين نياز بنيادين است.

دانشگاه امام صادق علیه السلام درواقع يک الگوي عملي براي تحقق ايده دانشگاه اسلامي در شرايط جهان معاصر است. الگويي که هم‌اکنون ثمرات نيکوي آن در فضاي ملي و بين‌المللي قابل مشاهده است. طبعاً آنچه حاصل آمده محصول نيّت خالصانه و جهاد علمي مستمر مجموعه بنيان‌گذاران و دانش‌آموختگان اين نهاد است که اميد مي‌رود با اتکا به تأييدات الهي و تلاش همه‌جانبه اساتيد، دانشجويان و مديران دانشگاه، بتواند به مرجعي تمام‌عیار در گستره جهاني تبديل گردد.

دانشگاه امام صادق علیه‌السلام در سال ۱۳۶۱ هجری شمسی (۱۹۸۳ میلادی و ۱۴۰۲ هجری قمری) در تهران تاسیس شد. مؤسسان این دانشگاه پیش از پیروزی انقلاب اسلامی با درک شکاف موجود بین حوزه و دانشگاه در صدد تاسیس دانشگاهی بر‌آمدند که تلفیقی از دروس حوزه و دانشگاه را در خود داشته باشد. موضوع جدایی حوزه و دانشگاه از توجهات اصلی بنیانگذار جمهوری اسلامی‌ ایران، حضرت امام خمینی (قدس سره الشریف) بوده است و ایشان در مقاطع مختلف و در سخنرانی‌ها و وصیت‌نامه خود بارها بر وجود برنامه‌ای استعماری جهت ایجاد گسست بین این دو نهاد تاکید کرده و لزوم پیوند آن دو را گوشزد نموده‌اند.

مؤسسان دانشگاه، ریاست آن را به آیت الله محمد رضا مهدوی کنی (رحمه الله علیه) از یاران نزدیک امام خمینی (قدس سره الشریف) و از مبارزان انقلابی که مصائب زیادی را در دوران شاه تحمل کرده و بارها مورد شکنجه و تبعید قرار گرفته بود، سپردند و بدین ترتیب، در گام نخست، نظام علمی دانشگاهی با تلفیقی از دروس معارف اسلامی و علوم متداول انسانی به همراه اجرای اصول تربیتی و اخلاقی حوزه‌های علمیه اجرایی گرديد. در این نظام دانشجویان همزمان با تحصیل علوم اسلامی، علوم متداول انسانی را نیز می‌آموزند. تلاش مسؤولان دانشگاه نیز بر آن است که این دانشگاه صرفا یک محیط علمی نباشد بلکه جنبه‌های تربیتی نیز در آن لحاظ شود. 

هم اينك رياست دانشگاه بعهده آيت‌الله حسينعلي سعدي است كه داراي درجه اجتهاد و دکترای تخصصی فقه و حقوق از دانشگاه امام صادق علیه‌السلام و از شاگردان مرحوم آيت الله مهدوي كني ره است.

دانشگاه امام صادق علیه السلام همواره کوشیده است تا در خط مقدم پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و رهبری، ثابت قدم و پا بر جا بماند؛ از این رو یکی از اصلی ترین ویژگی های این دانشگاه را باید در جذب و پرورش دانشجویان انقلابی و پایبند به آرمان های امام(ره) و رهبر معظّم انقلاب (مدظله العالی) دانست.

حضور پیشرو و پیشتاز ریاست فقید دانشگاه در مشارکت در پیشبرد اهداف انقلاب و دفاع از رسالت امام و شهداء، و نیز تأکید جّدی رسالت دانشگاه بر لزوم حضور فعّالانه در صحنه های انقلاب، فضای دانشگاه را به گونه ای رقم زده است که همه دانشجویان، مدیران و اعضای هیأت علمی دانشگاه خود را در قبال ارزش های انقلاب و خون شهدا مسئول دانسته و در حد توان در این مسیر گام بر می دارند.

حضور پررنگ و سرافرازانه دانشجویان و اساتید دانشگاه در جبهه های نبرد حق علیه باطل در صحنه دفاع مقدس را باید شاهدی بر این مدعا دانست. پس از عروج ملکوتی شهید محمود کرمی دانشجوی رشته معارف اسلامی و علوم سیاسی ورودی سال 61 به عنوان اولین تقدیمی دانشگاه به نظام مقدس جمهوری اسلامی، سی وهفت پرستوی دیگر عاشقانه راه وی را پیمودند تا در شرایطی که دانشگاه در طی آن سال ها کمتر از ششصد دانشجو داشت، عزيزان خود را در این مسیر تقدیم نماید.

قريب به 2000 دانشجو در سال تحصيلي جاري در دانشگاه امام صادق عليه السلام به تحصيل علم و تربيت مي پردازند و تا كنون قريب به 6000 دانش آموخته براي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران تربيت كرده است.

 معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه امام صادق علیه السلام با توجه به شرايط، امکانات و نيازمندي جامعه در مقطع کنوني با طرحي جامع نسبت به معرفي دستاوردهاي پژوهشي دانشگاه، ارزيابي سازماني ـ کارکردي آن‌ها و بالاخره تحليل شرايط آتي اقدام نموده که نتايج اين پژوهش‌ها در قالب کتاب، گزارش، نشريات علمي و… تقديم علاقه‌مندان مي‌گردد. هدف از اين اقدام ـ ضمن قدرداني از تلاش خالصانه تمام کساني که با آرمان و انديشه‌اي بزرگ و ادعايي اندک در اين راه گام نهادند ـ درک کاستي‌ها و اصلاح آن‌ها است تا از اين طريق زمينه پرورش نسل جوان و علاقه‌مند به طي اين طريق نيز فراهم گردد؛ هدفي بزرگ که در نهايت مرجعيت مکتب علمي امام صادق علیه السلام را در گستره بين‌المللي به همراه خواهد داشت (ان‌شاءالله).

اگرچه انتشار منابع درسي كارآمد بنا بر نياز دانشجويان دانشگاه امام صادق علیه السلام، از بدو تأسيس دانشگاه در سال 1361 در برنامه كاري سه دانشكده آغازين دانشگاه (الهيات، علوم سياسي و اقتصاد) قرارداشته است، ليك با ارائه رشته‌هاي ديگر در برنامه آموزشي دانشگاه (مديريت، حقوق و فرهنگ و ارتباطات) و نيز افزوده‌شدن مقطع دكتري به برنامه‌هاي درسي اين مركز، نياز به تأسيس واحد انتشاراتي مستقل، بيش‌از‌پيش ضروري مي‌نمود. لذا جهت نيل به اين مهم، انتشارات دانشگاه، تحت نظارت معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه و در سال 1378 تأسيس شد. لذا معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه با توجه به شرايط، امكانات و نيازمندي‌هاي جامعه با طرحي جامع نسبت به معرفي دستاوردهاي پژوهشي دانشگاه در قالب كتاب، گزارش، نشريات علمي-پژوهشي اقدام نموده تا هم از تلاش خالصانه تمام كساني كه به آرمان و انديشه‌اي بزرگ و ادعايي اندك در اين راه گام نهاده‌اند قدرداني شود و هم با درك كاستي‌ها و اصلاح آن‌ها، زمينه پرورش نسل جوان و علاقه‌مند را فراهم آورد. 

انتشارات دانشگاه امام صادق علیه السلام به مثابه بازوي ترويجي دانشگاه اسلامي مرجع كشور، طي قريب به 22 سال فعاليت در حوزه‌هاي علوم انساني و اسلامي در راستاي افق‌گشايي مرزهاي دانشي و تا كنون توانسته است با قريب به 1050 عنوان اثر تأليفي، تنظيمي، تدويني و ترجمه‌اي، پاسخگوي بخشي از نياز روزافزون جامعه علمي كشور باشد.

انتشار بيش از 600 عنوان كتب ميان‌رشته‌اي در زمينة علوم انساني ـ اسلامي، انتشارات دانشگاه‌ را يكي از پيشگامان تهيه و طبع اين آثار در كشور به‌شمار مي‌آورد. هم‌چنين ايجاد ظرفيت توليد سالانه بيش از 100 عنوان كتاب نشر اولي و تحقق اين ظرفيت در ادوار مختلف، انتشارات دانشگاه را در رسته ناشران حرفه‌اي كشور قرار داده است.

علاوه بر آنچه گفته شد، انتشارات دانشگاه امام صادق علیه السلام در زمينه نشر آثاري با رويكرد آموزش زبان (عربي و انگليسي) و روش پژوهش و تحقيق نيز آثار فاخري را ارائه نموده است كه برخي از آن‌ها جزو پرفروش‌ترين آثار اين حوزه در كشور به‌حساب مي‌آيند. انتشارات دانشگاه در شان ترويج آثار خود نيز اقدام به برگزاري نشست‌هاي معرفي و نقد كتاب، كارگاه‌ها، مسابقات علمي، رويدادهاي نوآوري و كارآفريني اجتماعي اقدام به راه‌اندازي مجموعه‌اي جهت مراجعه اهالي علوم انساني اسلامي با عنوان “كتاب صادق؛ مركز عرضه تخصصي كتب علوم انساني اسلامي” كرده و دسترسي‌شان را نيز به آثار ناشران اين عرصه در قالب منابع اطلاعاتي، منشورات چاپي و ديجيتال، پارسا‌ها، نسخ خطي و چندرسانه تسهيل نموده است. به همين منظور از سال 98 نيز اقدام به تاسيس فروشگاه مركزي در قلب بازار نشر كشور در خيابان انقلاب نموده است.

از جمله افتخارات كسب شده انتشارات دانشگاه، كسب رتبه نخست و برگزيده شدن در جشنواره‌هاي ادوار مختلف سبك زندگي، كتاب سال دانشگاهي، كتاب سال دانشجويي، كتاب سال ايران، فارابي، كتاب مقاومت، كتاب فصل ج.ا.ايران، پژوهش فرهنگي سال ج.ا.ايران، دكترين مهدويت به شمار مي‌آيد.

انتشارات دانشگاه امام صادق علیه السلام به‌عنوان یکی از برجسته‌ترین ناشران دانشگاهی کشور که به‌طور ویژه و تخصصی در حوزه‌های مطالعاتی بین‌رشته‌ای فعالیت می‌نماید مفتخر است در بازه زمانی فعالیت خود در عرصه علمی کشور آثار شایسته و درخوری را به جامعه علمی و دانشگاهی کشور عرضه نماید و امید دارد تا در پرتو عنایات الهی با ادامه روند روبه رشد خود در ارائه خدمات علمی به جامعه دانشگاهی کشور گام‌هایی استوار در تحقق رسیدن به دانشگاه اسلامی مرجع بردارد.

ارتباط با همكاران

كارشناسان بازاريابي و فروش

حسین اکبری – 02188094001- داخلی 768

محمدحسين عباسي – 09106067411

حسين درباني – 02188370142

كارشناسان توليد و ارزشيابي

    محمد روشني _ 02188094001 داخلي 750

     رضا عبدالهي – 02188094001 داخلي749

مدير بازاريابي و اثرسنجي علمي

يوسف درفش كاويان – 02188094001 داخلي767

مدير توليد و ارزشيابي علمي

رضا ديبا _ 02188094001 داخلي 751

مدیرکل نشر و ترویج آثار علمی

رضا میرزاخانی – 02188094001 داخلي 748

دفتر اداره کل 

حسن آراسته – 02188094001 داخلي 752

مدير مسئول انتشارات

سيد مجتبي امامي

دفتر مدیر مسئول انتشارات

02188094001 داخلي 771

0