اسلام و روابط بین الملل؛ اثر شایسته تقدیر جشنواره بیست و هفتم کتاب سال دانشجویی

دسته بندی ها : آخرین خبرها 28 آبان 1399 kavian 257 بازدید

در این دوره کتاب اسلام و روابط بین الملل؛ مشارکت ها در نظریه و عمل اثر ترجمه شده توسط امیرمحمد اسماعیلی و دکتر ابوذر گوهری مقدم به عنوان اثر شایسته تقدیر شناخته و معرفی شد.
آیین اختتامیه «بیست و هفتمین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی» که از مهمترین و اثرگذارترین رویدادهای فرهنگی در سطح دانشگاه های کشور محسوب می شود؛ دوشنبه ۲۶ آبان ماه ۱۳۹۹ از ساعت ۱۴ تا ۱۶ در استودیو مبین خبرگزاری بین المللی قرآن به صورت آنلاین برگزار شد.
با این اثر بیشتر آشنا شوید: https://b2n.ir/139327

kavian

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین پذیرفتن و نمایش دیدگاه  ها

• چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع نشر مطرح شود تایید نخواهد شد.

لینک کوتاه :
    مکالمه را شروع کنید
    درباره دسترسی و خرید آثار بپرسید.