جایزه چهارمین جشنواره ملی نشر دانشگاهی به دکتر احمد پاکتچی اهدا خواهد شد.

همزمان با سی امین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، چهارمین جشنواره ملی نشر دانشگاهی نیز توسط انجمن فرهنگی ناشران دانشگاهی و خانه کتاب و ادبیات ایران در حال برگزاری است.

پس از طی فرآیند داوری و انتخاب برگزیدگان، معین گردید که در مراسم روز پنجشنبه 26 آبان ماه جایزه ملی دوره چهارم این جشنواره در موضوع دین، به دکتر احمد پاکتچی مولف کتاب “روش شناسی پیوند میان دستگاه مفهومی قرآن کریم و علوم مدرن” اهدا شود.

انتشارات دانشگاه در این دوره در دو بخش جایزه ملی نشر دانشگاهی و نمایشگاه تخصصی کتاب دانشگاهی (پرتال پند) حضور دارد.

آثار برگزیدگان جایزه ملی نشر دانشگاهی، در غرفه های فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه های معتبر جهانی کتاب (نظیر فرانکفورت و …) معرفی و عرضه خواهند شد.

درباره کتاب روش شناسی پیوند میان دستگاه مفهومی قرآن کریم و علوم مدرن