افتتاح فروشگاه انتشارات دانشگاه در مجتمع ناشران قم

دسته بندی ها : آخرین خبرها 19 آبان 1399 kavian 724 بازدید

در شب ولادت با سعادت نبی مکرم اسلام حضرت محمد بن عبدالله صلی الله علیه و آله و امام جعفر بن محمد الصادق علیه السلام و همزمان با سی و نهمین سالروز تاسیس دانشگاه امام صادق علیه السلام، شعبه قم فروشگاه انتشارات دانشگاه با مشارکت موسسه فرهنگی طه شروع به کار نمود.

عرضه تخصصی ناشران کتب فلسفه، ادیان، فقه، حقوق، مدیریت، قرآن و حدیث، اقتصاد، فرهنگ و ارتباطات، رسانه، علوم سیاسی، درسی و کمک درسی، و مباحث میان رشته ای و بین رشته ای علوم انسانی و اسلامی از اهداف این مجموعه نمایشگاهی و فروشگاه کتاب است.
علاقه مندان زین پس می توانند جهت دسترسی و تهیه کتب، به آدرس قم، بلوار معلم، مجتمع ناشران. طبقه سوم، پلاک ۳۱۴، تلفن ‎+۹۸-۲۵-۳۷۸۴۲۰۳۹‏ یا به آدرس فروشگاه اینترنتی به نشانی https://ketabtaha.com مراجعه نمایند.

kavian

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین پذیرفتن و نمایش دیدگاه  ها

• چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع نشر مطرح شود تایید نخواهد شد.

لینک کوتاه :
    مکالمه را شروع کنید
    درباره دسترسی و خرید آثار بپرسید.