درآمدی بر رهبری حکمت بنیان در نظام تعلیم و تربیت

این اثر پژوهشی درصدد است بر اساس آموزه های اسلامی به طراحی الگوی رهبری حکمت‌بنیان در تعلیم و تربیت اسلامی بپردازد.

این امر مستلزم دستیابی به مفهوم جامعی از حکمت با بررسی دقیق کتب لغت، حوزه های معنایی حکمت، معنای اصطلاحی حکمت از نظر مفسران و احادیث و جمع‌بندی اشتراکات و افتراقات است تا بتوان با الهام از مؤلفه‌های حکمت از منظر قرآن و روایات و بررسی مصادیق آن در محیط‌های آموزشی، به طراحی الگوی رهبری حکمت‌بنیان پرداخت.

تربیت حکمی متربیان، موجب اندیشه‌ورزی، بصیرت و زمان شناسی، شناخت مصادیق امور و تحلیل منطقی قضایا می شود. اگر در عصر کنونی کسی حکمت نداشته باشد، با علم سطحی و تمرکز بر محفوظات ذهنی چگونه خواهد توانست زمانه اش را بشناسد، حق و باطل را از هم تشخیص دهد و مسائل را حل‌‌وفصل و تحلیل کند؟
رهبران حکیم با بهره گیری از عقلانیت وحیانی و نگاه پیشگیرانه مبتنی بر رشد، در هر لحظه به‌هنگام و به‌اقتضای مصلحت محیط به اخذ تصمیم‌های حکیمانه در جهت غايت تربيت پرداخته و زمینه و آمادگی لازم را در متربیان برای تحقق آگاهانه و اختياری مراتب حيات طيبه فراهم می‌آورند.

كتاب درآمدی بر رهبری حکمت بنیان در نظام تعلیم و تربیت، به قلم دكتر نیره رحمانی در 193 صفحه به بهاي 85 هزار تومان تنظيم و منتشر شده، و از طريق مجموعه فروشگاه هاي انتشارات دانشگاه امام صادق عليه السلام (مجازي و حقيقي) و شبكه نمايندگي‌ها، در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفته است.

ble.ir/ketabesadiq_isu

instagram.com/ketabesadiq