اولين نمايشگاه بين المللي كتاب صلح و دفاع

اولين نمايشگاه بين المللي كتاب صلح و دفاع به اطلاع مي رساند اولين نمايشگاه بين المللي كتاب صلح و دفاع در تاريخ 25 الي 31 شهريور ماه 1398 در در دانشگاه فرماندهي و ستاد ارتش جمهوري اسلامي ايران به نشاني تهران، خيابان كارگر جنوبي، ميدان پاستور، خيابان دانشگاه جنگ، دانشگاه فرماندهي ارتش جمهوري اسلامي ايران برگزار […]

اولين نمايشگاه بين المللي كتاب صلح و دفاع

به اطلاع مي رساند اولين نمايشگاه بين المللي كتاب صلح و دفاع در تاريخ 25 الي 31 شهريور ماه 1398 در در دانشگاه فرماندهي و ستاد ارتش جمهوري اسلامي ايران به نشاني تهران، خيابان كارگر جنوبي، ميدان پاستور، خيابان دانشگاه جنگ، دانشگاه فرماندهي ارتش جمهوري اسلامي ايران برگزار مي گردد.

خاطر نشان مي شود، انتشارات دانشگاه امام صادق عليه السلام نيز به عنوان يكي از حاميان برگزاري، در اين نمايشگاه حضور فعال خواهد داشت.