حضور دانشگاه امام صادق عليه السلام در نمايشگاه كتاب

حضور انتشارات دانشگاه امام صادق عليه السلام در نمايشگاه بين المللي كتاب تهران به گزارش كتاب صادق؛ اولين نشست و كارگروه تخصصي جهت شركت در نمايشگاه بين المللي كتاب تهران، با حضور مديران اين حوزه و جمعي از كارشناسان در سالن جلسان ساختمان معونت پژوهش و فناوري برگزار گرديد. در اين نشست،  ابتدا مدير بازاريابي […]

حضور انتشارات دانشگاه امام صادق عليه السلام در نمايشگاه بين المللي كتاب تهران

در اين نشست،  ابتدا مدير بازاريابي و فروش به تبيين اهداف و ضرورت هاي حضور در نمايشگاه بين المللي كتاب پرداخته و در ادامه به نقش هر يك از همكاران در اين رويداد اشاره نمودند.

ايشان با اشاره به استفاده و بهره گيري از ظرفیت‌های‌ سرای ملل (برنامه‌ همكاری‌های بین‌الملل)، سرای اندیشه (نشست‌های علمی)، سرای اهل قلم فرهنگوران (نقد و رونمایی كتب، معرفی مفاخر و ایین تجلیل، معرفی ناشر، نقد و بررسی مسائل نشر كشور، كارگاه علمی-آموزشی، معرفی طرح‌های پژوهشی) و سرای اهل قلم فرهیختگان (نشست‌های اتحادیه‌ها، اصناف، موسسات پژوهشی، سازمان‌های فرهنگی) به طور ويژه در نمايشگاه سي و دوم، براي شناسايي هر چه بهتر آثار جديد در حوزه ي علوم اسلامي-انساني تاكيد نمودند.

در ادامه هر يك از متخصصين اين اين حوزه به بيان ديدگاه ها و پيشنهاد هاي خود  پرداختند.

گفتنی است كه نمايشگاه بين المللي كتاب تهران در تاريخ 4 الي 14 ارديبهشت 1398 در  مصلی بزرگ امام خمینی(ره) برگزار مي گردد و انتشارات دانشگاه امام صادق عليه السلام در دو بخش ناشران عمومي و ناشران دانشگاهي حضور فعال خواهد داشت.