انتصاب حجت الاسلام و المسلمین دکتر سعدی به ریاست دانشگاه امام صادق علیه‌السلام

حجت الاسلام و المسلمین دکتر سعدی طی حکمی از سوی آیت الله آملی لاریجانی، رئیس جدید دانشگاه امام صادق علیه‌السلام منصوب شد. بنا بر تصویب هیأت أمناء جامعه الامام الصادق علیه‌السلام با توجه به پایان دوره ریاست جناب حجت‌الاسلام و‌المسلمین آقای دکتر مهدوی کنی،‌ طی حکمی از سوی آیت الله آملی لاریجانی رئیس هیأت امناء […]

بنا بر تصویب هیأت أمناء جامعه الامام الصادق علیه‌السلام با توجه به پایان دوره ریاست جناب حجت‌الاسلام و‌المسلمین آقای دکتر مهدوی کنی،‌ طی حکمی از سوی آیت الله آملی لاریجانی رئیس هیأت امناء جامعه الامام الصادق علیه‌السلام، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسین‌علی سعدی برای یک دوره سه ‌ساله به عنوان رئیس دانشگاه امام صادق علیه‌السلام تعیین شد.

هيت امناء دانشگاه امام صادق (ع)

این گزارش حاکی است آیت الله آملی لاریجانی در جلسه امروز هیأت أمناء جامعه الامام الصادق علیه‌السلام از خدمات حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدسعید مهدوی کنی در سه سال گذشته تقدیر و تشکر نمود.

شایان ذکر است رئیس جدید دانشگاه امام صادق علیه‌السلام پیش از این رئیس دانشکده الهیات، معارف اسلامی و ارشاد این دانشگاه بوده است.