تجليل از استاد دكتر مسعود درخشان

تجليل از چهره ماندگار دانشگاه امام صادق عليه السلام دكتر مسعود درخشان آيين تجليل از استاد گرانقدر جناب آقاي دكتر مسعود درخشان،چهره ماندگار دانشگاه امام صادق عليه السلام، يكي از پنج دانشمند برتر كشور در سال 97 معرفي شده از سوي بنياد علمي نخبگان، پژوهشگر نمونه در سال هاي 83 و 89، برنده ي كتاب سال […]

تجليل از چهره ماندگار دانشگاه امام صادق عليه السلام

دكتر مسعود درخشان

آيين تجليل از استاد گرانقدر جناب آقاي دكتر مسعود درخشان،چهره ماندگار دانشگاه امام صادق عليه السلام، يكي از پنج دانشمند برتر كشور در سال 97 معرفي شده از سوي بنياد علمي نخبگان، پژوهشگر نمونه در سال هاي 83 و 89، برنده ي كتاب سال جمهوري اسلامي ايران در سال 1376 براي كتاب اقتصاد سنجي و يكي از موسسين دانشكده معارف اسلامي و اقتصاد دانشگاه امام صادق عليه السلام روز دوشنبه مورخ 20 اسفند 97 ، ساعت 10 در تالار آيت الله مهدوي كني برگزار مي گردد.